Στόχος Φροντιστηρίου

Η ομάδα μας απαρτίζεται από καθηγητές Διπλωματούχους Ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων με μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών και πολυετή εμπειρία διδασκαλίας στην Δημόσια και Ιδιωτική Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η πλήρης κατάρτιση στη διδασκαλία της Αγγλικής, Γαλλικής και Ελληνικής Γλώσσας, το κέφι και η όρεξη για δουλειά είναι δεδομένα και αδιαπραγμάτευτα. Στόχος αποτελεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατό κόστος. Σας εγγυόμαστε για την επιτυχία σας σε όλα τα πτυχία.

Στόχος αποτελεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατό κόστος. Σας εγγυόμαστε για την επιτυχία σας σε όλα τα πτυχία. Λόγω της περιόδου που διανύουμε έχουμε εντάξει στις υπηρεσίες μας μαθήματα εξ αποστάσεως. Ετσι μπορούμε να πετύχουμε τα παρακάτω για το κάθε μαθητή μας:

Τμήματα Φοιτητών

Υψηλής ποιότητας προγράμματα μαθημάτων τα οποία αφορούν φοιτητές.

Τμήματα για μαθητές

Ξεχωριστά ολιγομελή τμήματα για παιδιά προσχολικής ηλικίας, δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου καθώς και για άτομα με μαθησιακές δυσκολίες. Η επιβράβευση για μας είναι η επιτυχία των μαθητών μας στις εξετάσεις που παίρνουν μέρος καθώς και μετέπειτα επιτυχημένη σταδιοδρομία τους.

Τμήματα για ενήλικες

Ταχύρυθμα ολιγομελή ή ατομικά τμήματα ενηλίκων. Δείτε άμεσο αποτέλεσμα!

Μείωση Μετακινήσεων

Ασφάλεια κατά την περίοδος της πανδημίας

Ευελιξία Προγράμματος

Βελτίωση Τεχνολογικών Ικανοτήτων

Άνετο Περιβάλλον